Heb jij INZICHT?

by

Ooit dacht men dat de wereld plat was en was dit de absolute waarheid. Inmiddels weten we dat dit anders in elkaar zit. Desondanks kunnen we onze voorouders niet dom noemen, de data op basis waarvan de wereld als plat of rond kon worden gekwalificeerd was nog niet aanwezig. Dit leidde tot aannames die achteraf als onjuist zijn bestempeld.

Een duidelijk voorbeeld van wat ik noem; ‘rubish in is rubish out’. Wat we willen meten moet aan de bron op een goede manier worden vastgelegd, na analyse en visualisatie ontstaat sturingsinformatie waarmee na het trekken van de juiste conclusies een koers kan worden uitgestippeld. Dan is er sprake van INZICHT!

Om dit optimaal te realiseren werkt Hidden Value samen met een solide netwerk van vertrouwde, specialistische businesspartners. Voor INZICHT werken we samen met HELDER. Gezamenlijk hebben wij al voor veel klanten het verschil kunnen betekenen als het aankomt op toekomstgericht INZICHT!

HELDER. heeft als missie de ondernemer te laten ondernemen. Dit door ondersteuning en advies bij het vastleggen van de administratie, Hidden value verzorgt de analyses en dashboards en samen zorgen wij voor het juiste advies of inzet van partners die de ondernemer helpen naar groei.

Groei door inzicht bestaat uit:

  • Goed inzicht middels een intelligent en op maat gemaakt Dashboard
  • Een 24/7 up-to-date en accuraat Dashboard stelt jou als Ondernemer en mede teamleden in staat om optimaal Inzicht te hebben in waar het bedrijf en verschillende onderdelen ‘staan’.
  • Goed inzicht stelt jou als ondernemer in staat betere en vooral snellere beslissingen te nemen o.b.v. inzicht dat voorheen nog niet beschikbaar was
  • Slimme cijfers/KPI’s, intelligente data-analyse, ervaring met verschillende bedrijfstakken en markten maakt dat HELDER. voor jou HET dashboard kan leveren en onderhouden waardoor jij beter en sneller dan de concurrentie kan acteren
  • Het verbinden van verschillende data(bronnen) biedt inzicht in verbanden tussen diverse handelingen en geeft antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord bleven
  • Elke Ondernemer heeft wel een vraag over haar/zijn onderneming, de markt, toekomst of anderzijds; stel deze aan ons en we gaan voor de ‘Holy Grail’ en leveren dit! Niet alleen mooie grafieken maar concrete antwoorden en voorstellen die de data-analyse geeft!

Heb jij als Ondernemer INZICHT? Geeft jouw rapportage of Dashboard inzicht die je helpt betere en snellere beslissingen te nemen? Geeft jouw Dashboard antwoord op al jouw zakelijk gerelateerde vragen? Heb jij recentelijk vanuit rapportages unieke mogelijkheden gepresenteerd gekregen waarmee jij jouw business kan laten groeien en of je bedrijfsvoering winstgevender/efficiënter kan voeren? Denk jij dat het maken van een tailormade Dashboard gelijk staat aan een enorm aantal dure consultancy uren en langdurige software licentieovereenkomsten?

Wellicht is het dan tijd voor Hidden Value?